Szivacsos kendő 3/1

390 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: B132 Kategóriák: ,

Leírás

Puha, kellemes tapintású és sokoldalú. A szivacskendő mindannyiunk kedvence, hiszen használata annyira praktikus és egyszerű. Óriási nedvszívó képességével azonnal felszívja a kiömlött folyadékokat, tisztítószerekkel kombinálva pedig akár nagyobb takarítási feladatokhoz vagy mosogatáshoz is használhatjuk.

Kiváló nedvszívás

A BONUS szivacskendő saját súlyának 12-szeresét képes felszívni, ez hatalmas mennyiség, így biztosak lehetünk benne, hogy a felületek tökéletesen tiszták és szárazak lesznek. Nem akarjuk néhány használat után eldobni? Úgy alakítottuk ki, hogy mosógépben is mosható legyen. Állítsuk a gépet 60°C-ra, ezen a hőfokon ugyanis a baktériumok többsége elpusztul. Mosás után szárítsuk ki, lehetőleg friss levegőn és napsütésben, így a szivacskendő olyan lesz, mint új korában!

Természetesen lebomló cellulózból

A hatékonyság mellett a másik fő szempont a környezetvédelem volt. A konyhai papírtörlőt kiválhatjuk vele, így egy többször is felhasználható, organikusan lebomló kendővel tehetünk a fenntarthatóságért. A 3 darabos kiszereléssel szintén az volt a célunk, hogy ne kelljen egyesével megvásárolni és minél gazdaságosabb legyen. A csomagban 3 féle színű kendő található, ezek segítségével a háztartás minden egyes helyiségét különböző színű szivacskendővel kényeztethetjük. A színkódos megoldással ráadásul megakadályozhatjuk azt is, hogy a szennyeződések átkerüljenek egyik felületről a másikra.

1 db mérete: 18 x 16 x 0,4 cm (h x sz x m)

1 db súlya: cca. 18 g (210g/m2)

1 csomag mérete: cca. 18 x 16 x 1,2 cm (h x sz x m)

1 csomag súlya: cca. 58 g

3 színű: sárga, kék, pink 100%-ban regenerált cellulózból készült 12x nedvszívó képesség