BonusPRO Micro FlatMOP 40 cm utántöltő – HACCP

1450 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: B258 Kategória:

Leírás

A 40 cm hosszú FlatMOP felmosókendő mikroszálas anyagból készült.

Különleges felületű FlatMOP felmosókendő a közintézményekben elvárt professzionális padlótisztaság megteremtéséhez. Ezt a termékünket kifejezetten a HoReCa szegmens követelményeinek megfelelően alakítottuk ki, így használatát iskolákban, irodaházakban, bevásárlóközpontokban, ipari létesítményekben és a vendéglátóipari egységekben is ajánljuk. A felmosót az egészségügyi sztenderdeknek is megfeleltettük, így kórházak és gyógyászati intézmények padlófelületeinek tisztán tartására is alkalmas. 40 cm-es mikroszálas termékünket a HACCP rendszerek szerint címkével láttuk el, így egyszerűen színkódolható, ami lehetővé teszi a használati terület és a funkció szerinti megkülönböztetést.

40 cm mikroszálas FlatMOP: A 40 cm-es mikroszálas felmosókendőben található mikroszálak nagy érintkezési felületet biztosítanak, így akár söprés nélkül is elérhető vele a kívánt tisztaság. Nagy előnye, hogy képes a baktériumok mechanikus eltávolítására, a mikroszálak ugyanis eltörlik a kórokozókat a felületről. Intenzív nedvszívó képességének köszönhetően magába zárja a nedvességet, az így megnövekedett súly miatt pedig rendkívül jól tapad és különösebb erőkifejtés nélkül takaríthatunk vele nagy padlófelületeket. Különlegessége, hogy a 80% poliészter és 20% polipropilén anyagot speciális koszeltávolító csíkokkal láttuk el a makulátlan tisztaságért. Csak 40 cm-es méretben elérhető!

A 40 cm-es változatot két féle módon is rögzíthetjük a felmosószerkezethez: a zsebekbe bújtatva, illetve a műanyag talpon található fülek segítségével. A professzionális igényeknek megfelelően 40 és 50 cm-es változatban kínáljuk őket.

1 db mérete: 47 x 18 x 3 cm (h x sz x m)

1 db súlya: cca. 110 g

Mikroszálas technológia koszeltávolító csíkokkal Anyagösszetétel: 90% poliészter 10% polipropilén HoReCa szektor követelményeinek megfelelően HACCP rendszerekhez színkódolva