BonusPRO MicroCLEAN kendő 10/1 HoReCa – HACCP

2250 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A MicroCLEAN kendőt kifejezetten a HoReCa szegmens igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. A mikroszálak révén még az üveg és tükrös felületek is csík és szöszmentesen tisztíthatóak, így tökéletes választás olyan professzionális felhasználók számára, mint az autókozmetikák, szállodák, konyhák és létesítménykezelők. A mikroszál lényege, hogy 1 gramm súlyú anyagból 10.000 méter hosszú szál készíthető, így az ebből gyártott kendő felülete rendkívül naggyá válik, ezáltal alaposan takarít. A MicroCLEAN anyaga rendkívül jó minőségű: összetétele 80% poliészter és 20% poliamid.

Kiváló nedvszívás

A kendő különösen hatékony a professzionális takarításhoz, hiszen a mikroszál kapillárisai képesek magukba zárni és bent tartani a szennyeződéseket. Jelentős nedvszívó képessége révén pedig akár saját alaptömege (300 g/m2) hatszorosának megfelelő mennyiségű víz felszívására is képes.

HoReCa - HACCP

A HACCP-rendszerek egyik elengedhetetlen feltétele a színkódolt tisztítóeszközök használata. A BONUSPRO MicroCLEAN kendőket ezeknek a szabványoknak megfelelően négy színben (piros, kék, sárga és zöld) kínáljuk, így minden felületre és helyiségbe külön kendőt használhatunk a maximális higiéne érdekében.

Mikroszálas technológia

A 10 darabos kiszerelés különösen gazdaságossá teszi ezt a kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkező terméket. További előnye még, hogy bármilyen vegyszer nélkül szárazon vagy nedvesen is használható, így önmagában is elegendő a ragyogó tisztasághoz.

1 db mérete: 32 x 32 cm (h x sz)

Anyag súlya: 300 gr/m2

1 csomag mérete: cca. 32 x 32 x 2,4 cm (h x sz x m)

1 csomag súlya (10db): 320 gr 80% poliészter 20% poliamid

HoReCa szektor követelményeinek megfelelően HACCP rendszerekhez színkódolva

További információk

Színek

Kék, Piros, Sárga, Zöld