INOX Maxi spirál fém dörzsi 1/1 ECO

260 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: B149 Kategória:

Leírás

Vannak háztartási feladatok, melyekhez egy erős és nagyméretű, ám rugalmas anyagú és kíméletes dörzsi szükséges. Ilyenek a nagyobb serpenyők, a sütőtálcák vagy a kerti grill, melyek takarítása egy kisebb dörzsivel órákat venne igénybe. A nagyméretű BONUS INOX Maxi spirál dörzsit ezekre a feladatokra álmodtuk meg. Elég néhány mozdulat, és a makacs szennyeződések helyét csillogó tisztaság veszi át. Hogyan lehetséges ez? Ez a nagy hatékonyságú termék magas minőségű vékony rozsdamentes acélszálakból készül, melyeket egy nagyobb méretű gombolyaggá formáltunk, így hoztuk létre a puha és könnyen formálható súrolót. Ideális társ a takarításhoz, ha erőteljes tisztításra és rugalmasságra egyaránt szükségünk van.

INOX Rozsdamentes acél

A nagyobb súrolást igénylő munkák esetén egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire áll kézre a dörzsi. A BONUS INOX Maxi spirál dörzsi különleges szálszerkezete miatt kellemes tapintású, ezáltal könnyen simul a kézbe, így egyetlen határozott mozdulattal eltávolítja a makacs szennyeződéseket. A könnyen formálható gombolyaggal ráadásul más dörzsikkel elérhetetlen helyekhez is könnyedén hozzáférjünk. Érzékeny felületeknél először egy kevésbé látható helyen próbáljuk ki a karcolás elkerülése miatt.

Ez a termék nagy kedvencünk lesz, hiszen a legnehezebb súrolási munkákat különösebb erőkifejtés nélkül végezhetjük el a segítségével. A rugalmasság magas fokú hatékonysággal és kényelmes kezeléssel párosul: a legjobb tulajdonságok egyetlen termékben!

1 darab mérete: 7 x 7 x 3,5 cm (h x sz x m)

1 darab súlya: cca. 30 g Rozsdamentes acél dróthuzalból AISI410