BONUS formázott szivacs 5db-os

325 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Kategóriák: ,

Leírás

Ez a mosogatószivacs egyszerű és nagyszerű. Hogy miért? Mert a mosogatás során ugyanúgy megállja a helyét, mint a takarítás során. Legyen szó a fürdőszoba csempe lemosásáról vagy a tepsibe kozmált ételmaradékokról, a BONUS formázott mosogatószivacs garantáltan elbánik a szennyeződésekkel. Vízkő, tűzhely, üvegfelületek vagy konyhapult – ez a szivacs mindenhol jolly joker.

Karcmentes dörzsivel

A titok a 8 mm vastagságú szürke karcmentes dörzsiréteg és a magas minőségű szivacshab réteg, melyeket különleges technológiával rögzítettünk egymáshoz az extra tartósságért. Szivacsrétege 30%-ban természetes anyagból készült, míg dörzsi rétege 100%-ban újrahasznosított anyagból, így a környezetet is kíméli. Az élvezetes takarítást pedig a szivacs oldalain elhelyezett vájatok garantálják, melyek kényelmes fogást, ezáltal komfortos használatot biztosítanak.

5-ös kiszerelés

Egy ilyen univerzálisan bevált szivacsból sosem elég egyetlen darab, így az 5 darabos csomagolás ideális választás. Amellett, hogy a nagyobb kiszerelésnek köszönhetően rengeteget spórolhatunk, abban is biztosak lehetünk, hogy a lakás minden helyiségére külön szivacs jut.

1 darab mérete: 9,5 x 7,1 x 4,5 cm (h x sz x m)

1 darab súlya: cca. 10 g

1 csomag mérete: cca. 9,5 x 7,1 x 22,5 cm (h x sz x m)

1 csomag súlya: cca. 54 g

2 színű szivacs: zöld, barna 22 kg/m3 sűrűségű és 40 kPa keménységű szivacs

8 mm vastag 550g/m2 zöld és barna dörzsi