Bonus+ SupraMOP

450 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

STRAPABÍRÓ FELMOSÓ DURVA FELÜLETEKRE
Cikkszám: B223 Kategória:

Leírás

Vár a terasz, az udvar és a garázs felmosása, de rizikós nekiállni a hagyományos beltéri, érzékenyebb felmosófejjel? A BONUS+ SupraMOP-ot pontosan az ilyen helyzetekre találtuk ki. Strapabíró, erős és tartós termék, melyet kifejezetten a durvább, érdesebb felületek hatékony felmosására fejlesztettünk. Titka a vastag szálakban rejlik, melyek garantáltan nem szöszölnek az intenzív igénybevétel során sem. Alapanyaguk 50% viszkóz és 50% poliészter, melynek köszönhetően óriási nedvszívó képességgel rendelkeznek. Ez különösen fontos, ha nagyobb, durvább felületeken szeretnénk felitatni a folyadékot.

Heavy Duty

A kültéri felmosás során mindenki rémálma, hogy a felmosószálak a durvább padlóval érintkezve úgy foszlanak szét, mint a vattacukor. A BONUS+ SupraMOP-ot éppen ezért olyan erős és tartós szálakkal vérteztük fel, melyek bírják a strapát, így valódi társaink lehetnek a takarítás során.

Szettben is kapható

A megjelenés terén sem kötöttünk kompromisszumot, az élénk sárga színű szálakat dekoratív piros és zöld mintával láttuk el, hogy igazán divatos legyen. Természetesen arra is gondoltunk, hogy senkit ne érjen bosszúság: a termék kettő az egyben menetű fejjel rendelkezik, így szinte minden nyéllel kompatibilis!

1 db mérete: 28 x 11 x 8 cm (h x sz x m)

1 db súlya: cca. 100 g

1 színű: sárga (piros és zöld virág mintával) 50% viszkóz 50% poliészter

olasz és német menetes piros kupakkal