Mosogatószivacs 10/1

250 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: B040 Kategóriák: ,

Leírás

Felejtsük el a koszos konyha vagy fürdőszoba rémképét, a BONUS ECO mosogatószivaccsal otthonunk minden helyiségében a tisztaság lesz az úr. Különlegessége kisebb, 80x50x27 mm-es mérete. Miért fontos ez? Szépen illeszkedik a kisebb kezekbe is, illetve olyan trükkös helyeket is elérhetünk vele, mint a szoba sarkait, amely legendásan gyűjti a hajat és a port, de a kis méretből adódóan végre a pezsgőspoharakat és borospoharakat is biztonságosan el tudjuk mosogatni.

Karcmentes dörzsivel

10 darabos kiszerelésének köszönhetően hihetetlenül gazdaságos, egyetlen csomagban megtalálható az a mennyiség, mely akár az egész lakást kiszolgálja. Ha a legjobb ár-érték arányra vágyunk, ne keressünk tovább! Azért, hogy emellett a környezetet is kíméljük a szivacsrétege 30%-ban természetes anyagból készült, míg dörzsi rétege 100%-ba újrahasznosított anyagból.

Extra gazdaságos 10-es kiszerelés

Érdemes közelebbről is szemügyre venni ezt a csinos takarítási eszközt: a karcmentes dörzsiréteget különleges technológiával rögzítettünk a szivacshabrétegre, így lett igazán jó minőségű és tartós. Az élvezetes takarítás érdekében arra is figyeltünk, hogy használat közben megfelelő idejű habzást biztosítson.

1 db mérete: 8 x 5 x 2,7 cm (h x sz x m)

1 db súlya: cca. 5 g 1 csomag mérete: cca. 8 x 5 x 27 cm (h x sz x m)

1 csomag súlya: cca. 56 g

2 színű szivacs: zöld, barna 22 kg/m3 sűrűségű és 40 kPa keménységű szivacs

8 mm vastag 550g/m2 extra erős zöld és barna dörzsi

>