Immunetec by BONUS Bioactive Sponge 2/1

485 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: B693 Kategóriák: ,

Leírás

Baktérium, gomba és vírusmentes higiéné a takarítóeszközöd kémiai fertőtlenítése nélkül? Az Immunetec és BONUS közös fejlesztésével, az antimikrobiális Bioactive Sponge mosogatószivaccsal mindez valóra vált. Igazi különlegessége, hogy a gyártás során hozzáadott ezüst adalékanyagnak köszönhetően hatékonyan elpusztítja a szivacsba bejutó kórokozókat, melyet független laboratóriumi vizsgálatokkal is bizonyítottunk.

A hagyományos szivacsok a bennük elszaporodó kórokozók miatt hamar kellemetlen szagúvá válnak, ezért még elhasználódásuk előtt fertőtlenítésre vagy cserére szorulnak. A Bioactive Sponge elbánik a kellemetlen szagok forrásával: egyedülálló öntisztító tulajdonsága hosszantartó védelmet biztosít a kórokozókkal szemben. Az ezüst-ion széles spektrumú, 99,9%-os hatékonysággal pusztítja a mikroorganizmusokat. Nem oldódik ki, nem hagy maga után lerakódást, így antimikrobiális hatását hosszú ideig megőrzi. A Bioactive Sponge használata teljesen biztonságos az egész család számára. Használatával nagymértékben csökkentheted a környezeted vegyszerterhelését, hiszen nem kell fertőtlenítőt használnod, ami aztán a lefolyóba jut öblítés során.

Ezüst-ionos védelemAntimikrobiális felépítés

A hatékonyság és állandó higiéne biztosítása mellett a könnyű felhasználást is fontosnak tartjuk, ezért a szivacs mérete és kialakítása az ergonomikus, komfortos használatot tesz lehetővé. A karcmentes dörzsije ideális az érzékeny felületek tisztítására, legyen szó bevonatos serpenyőkről vagy üveglapokról. Habrétege intenzív tesztelések alapján került kiválasztásra, sokáig megtartja formáját. Nem utolsó szempont, hogy e szivacs használatával kevesebb hulladékot termelünk, hiszen hosszantartó használatra terveztük – mindezt higiénés kompromisszumok nélkül!

1 db mérete: 9,5 x 7,1 x 4,5 cm (h x sz x m)

1 db súlya: cca. 14 g

1 csomag mérete: cca. 9,5 x 14,2 x 4,5 cm (h x sz x m)

1 csomag súlya: cca. 28 g

1 színű szivacs: zöld 22 kg/m3 sűrűségű és 40 kPa keménységű szivacs

8 mm vastag 550g/m2 karcmentes szürke dörzsi