Immunetec by BONUS Bioactive Microcloth 4/1

1600 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: B785 Kategóriák: , ,

Leírás

A 32 x 32 cm-es méretű Immunetec by BONUS Bioactive Microcloth kendőt kifejezetten a HoReCa szegmens igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. A mikroszálak révén még az üveg és tükrös felületek is csík és szöszmentesen tisztíthatóak, így tökéletes választás olyan professzionális felhasználók számára, mint az autókozmetikák, szállodák, konyhák és létesítménykezelők. A mikroszál lényege, hogy 1 gramm tömegű anyagból 10.000 méter hosszú szál készíthető, így az ebből gyártott kendő felülete rendkívül naggyá válik, ezáltal alaposan takarít. A Immunetec Bioactive Microcloth anyaga rendkívül jó minőségű: összetétele 80% poliészter és 20% poliamid. A törlőkendő előnyeinek azonban még nincs vége.

A kendőt a hozzáadott ezüstion alapú antimikrobiális Immunetec adalékanyag teszi igazán különlegessé. Míg a mikroszál fizikailag távolítja el a kórokozókat, az ezüstionok széles spektrumon pusztítják el a baktériumokat, gombákat, vírusokat. A kórokozókat ekképpen nem visszük át egyik helyről a másikra, egyúttal élvezhetjük mikroszálas technológia előnyeit: a kendő kapillárisai révén tömege hatszorosának megfelelő folyadékot képes felvenni és magában tartani. Ezen felül a hosszantartó használat is garantált. Az Immunetec adalékanyagnak köszönhetően e törlőkendő nem válik kellemetlen szagok forrásává, ellentétben a hagyományos törlőkendőkkel.

Ezüst-ionos védelemAntimikrobiális felépítés

A HACCP-rendszerek egyik elengedhetetlen feltétele a színkódolt tisztítóeszközök használata. A Immunetec Bioactive Microcloth kendőket ezeknek a szabványoknak megfelelően négy színben (piros, kék, sárga és zöld) kínáljuk, így minden felületre és helyiségbe külön kendőt használhatunk a maximális higiéne érdekében. A kendő hatóanyaga nem oldódik ki, ezáltal nem hagy lerakódásokat.

1 db mérete: 32 x 32 cm (h x sz)

Anyag súlya: 300 gr/m2

1 csomag mérete: cca. 32 x 32 x 2,4 cm (h x sz x m)

1 csomag súlya (10db): 320 gr 80% poliészter 20% poliamid

HoReCa szektor követelményeinek megfelelően HACCP rendszerekhez színkódolva