Bonus+ DUO karcmentes mosogatószivacs 2/1 ECO

350 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: B146 Kategóriák: ,

Leírás

Elegáns megjelenésénél már csak a hatékonysága nagyobb ennek a divatos mosogatószivacsnak, melynek titka, hogy két oldalán két különböző tisztítófelület található. Végre fellélegezhetünk, nem kell takarítás közben folyamatosan különböző szivacsokat magunknál tartani. Míg a dörzsiréteggel a legmakacsabb megszáradt ételmaradékokat is kíméletesen lesikálhatjuk, addig a tízszeres nedvszívó képességű szivacsos kendő résszel könnyedén letörölhetjük a konyhapultot vagy az ékezőasztalt. Miért jó ez? Mert a dörzsit és a nedvszívó kendőt egyetlen termékben ötvözi, így helytakarékos. Emellett hihetetlenül környezetbarát is, hiszen a dörzsi 100%-ban újrahasznosított rostokból készült.

Regenerált cellulózból készült

A kettős hatás itt még nem ér véget. A 8 mm vastag karcmentes újrahasznosított barna dörzsi és a tízszeres nedvszívó képességű pink cellulóz szivacsos kendő együtt dolgozik konyhánk és fürdőszobánk tisztaságáért. Ideális minimalista otthonokba, vagy azok számára, akik a szeretnének egyetlen termékkel két különböző szivacsot kiváltani. Nevéhez hűen 2 db-os kiszerelésben érhetjük el, így a duo hatás már a csomagolásnál is érvényesül. Intenzív használat mellett a mosogatószivacsot érdemes 3-4 hetente lecserélni, ezáltal megelőzve a baktériumok elszaporodását.

1 db mérete: 9,5 x 7,3 x 3,3 cm (h x sz x m)

1 db súlya: cca. 8 g

1 csomag mérete: cca. 14,5 x 9,6 x 3,4 cm (h x sz x m)

1 csomag súlya: cca. 28 g

1 színű szivacs: sárga 22 kg/m3 sűrűségű és 40 kPa keménységű szivacs

8 mm vastag 510g/m2 karcmentes ECO barna dörzsi 10x nedvszívó képességű szivacsos kendő 100%-ban újrahasznosított cellulózból