Diversey csomag

11900 Ft

Leírás

A csomag tartalma:

  • 1db 5 literes SoftCare Sensisept fertőtlenítős folyékony szappan
  • 1db 500ml SoftCare Med alkoholos kézfertőtlenítő gél
  • 10db 3 rétegű orvosi szájmaszk

 

A Soft Care Med egy alkoholos kézfertőtlenítő gél. Alkalmazható mindazon a területeken, ahol a kéz higiéniája kiemelkedő fontosságú, mint pl. az egészségügy vagy az élelmiszeripar. Alkalmas higiénés kézfertőtlenítésre és műtéti bemosakodásra (sebészi kézfertőtlenítésre).
Legfontosabb tulajdonságok A Soft Care Med izopropil alkohol és 2-propanol elegyén alapuló kézfertőtlenítő szer. Egyaránt hatékony a rezidens (állandó) flóra és a tranziens (átmeneti) flóra mikroorganizmusai (baktériumok és élesztőgombák) ellen.

A Soft Care Sensisept egy nagy hatékonyságú, bőrkímélő fertőtlenítő szappan professzionális felhasználásra. Ez az egyedülálló termék egyesíti a fertőtlenítőszerek kiváló hatását, valamint a kozmetikai szerek bőrkímélő tulajdonságait. Innovatív összetételének köszönhetően megfelel a magas higiéniai követelményeknek, miközben kíméletes marad a kezekhez.

Legfontosabb jellemzők A Soft Care Sensisept egy bőrkímélő, klórhexidin tartalmú, tisztító hatású folyékony kézfertőtlenítő. A szer innovatív felületaktív összetevőinek köszönhetően hatékonyan eltávolítja a (zsíros) szennyeződéseket, miközben nem szárítja a bőrt. A szappan hidratáló összetevőt is tartalmaz, így megakadályozza a bőr kiszáradását. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A szer nem tartalmaz illat- és színezőanyagot, ami kifejezetten alkalmassá teszi egészségügyi intézményekben, valamint élelmiszeripari üzemekben történő felhasználásra, ahol a kéz fertőtlenítése nagyon fontos.

Előnyök • A klórhexidin-diklukonátot tartalmaz, ami hatékony mikróbaölő hatással rendelkezik. • Megfelel a kézfertőtlenítésre vonatkozó EN1499 normáknak. • Megfelel a legújabb mikrobiológiai hatékonyságot ellenőrző teszteknek, melyek a magas szennyezettségű környezetben mérik a fertőtlenítő hatást. • Bőrkímélő, így rendszeres használatra is alkalmas • Hosszan tartó kézhigiéniát biztosít • Illatanyagmentes (élelmiszert felhasználó környezetben is alkalmas)

Felhasználás Adagolóból 5 ml hígítatlan készítményt juttatunk a száraz tenyérbe, amelyet 10 másodpercig alaposan eldörzsölünk, majd kb. 10 ml vizet hozzáadunk és további 20 másodpercig felhabosítjuk, végül csapvízzel leöblítjük. Hatásspektrum: baktericid, yeasticid. (MRSA) szelektív virucid.