Bonus+ IDEAL szivacsos kendő 2/1 ECO

470 Ft (mely tartalmazza az ÁFA-t)

Cikkszám: B506 Kategóriák: ,

Leírás

Egy termék, melynek megjelenése legalább olyan csodás, mint tisztítóereje. Ha a nem túl esztétikus papírtörlőket szeretnénk végre egy igazán környezetbarát és divatos megoldásra cserélni, akkor a BONUSECO IDEAL szivacsos kendő a legjobb választás. Szinte hihetetlen, de magas cellulóz tartalma miatt saját tömege 16-szorosának megfelelő nedvességet képesek magába szívni, emiatt a konyhapultra vagy az ebédlőasztalra kiömlött folyadék azonnal eltüntethető. A nehezen kezelhető papírtörlőkkel ellentétben ráadásul erősen tapad, így rendkívül alaposan tisztít.

Kiváló nedvszívás

Ez a termék valóban környezetbarát és költséghatékony helyettesítője a törlőpapírnak. Gondoljunk csak bele, naponta több ezer tonna papír törlőkendő kerül a szemétbe, melyek előállításához több millió fát és több millió liter vizet pazarlunk el. A BONUSECO IDEAL szivacsos kendővel végre jó lelkiismerettel takaríthatunk, a termék ugyanis 100%-ban lebomló, természetes anyagokból készült és komposztálható.

100%-ig lebomló anyagokból

Mivel valóban igényes háztartásokba terveztünk, a megjelenésre legalább akkora gondot fordítottunk, mint az innovációra. Végre nem kell a fiók mélyére vagy a mosogató alá száműzni, vidám virágmintájával és csodás színeivel dekoratív dísze lehet minden otthonnak!

Kétdarabos kiszerelés

A 2 darabos, zöld és fehér színű szivacsos kendőt tartalmazó csomagolás ráadásul rendkívül gazdaságos, így nem csak a lakás tisztaságán, de a pénztárcánk vastagságán is meglátszik majd a különbség.

1 db mérete: 18 x 18 x 0,4 cm (h x sz x m)

1 db súlya: cca. 18 g

1 csomag mérete: cca. 219 x 18 x 0,9 cm (h x sz x m)

1 csomag súlya: cca. 36 g

2 színű: almazöld és fehér kendő virágos mintázattal 100%-ban regenerált cellulózból készült 16x nedvszívó képesség